Nákupy

Virtuálne sídlo

Možnosť vytvorenia takzvaného virtuálneho sídla je považované za výbornú alternatívu ku klasickému sídlu spoločnosti. Chceli by ste sa o virtuálnom sídle dozvedieť viac? O čo vlastne ide, ak sa povie adresa virtuálneho sídla? Ide o pridelenie poštovej schránky na danej adrese, ktorú si môžete vybrať z ponúkaných možností. Vyberať môžete spomedzi lukratívnych častí jednotlivých miest. Virtuálne sídlo Bratislava 41business ponúka možnosť zriadenia si poštovej schránky priamo v hlavnom meste. Aké výhody vyplývajú z využívania adresy virtuálneho sídla?

zaručíme vám preberanie vašej pošty

V prvom rade ide o nízky prenájom, ktorý si môžete predplatiť na vami zvolené obdobie. Prenájom poštovej schránky je mnohonásobne lacnejší v porovnaní s prenájmom kancelárskych priestorov. Ak si nemôžete dovoliť prenajímať administratívne miestnosti, alebo v dohľadnej dobe plánujete sťahovanie a nemáte záujem sa takýmto spôsobom viazať k danému miestu, výhodnou alternatívou práve pre vás môže byť virtuálne sídlo. Adresu virtuálneho sídla uvádzate ako sídlo vášho podnikania a to na všetkých zmluvách a iných dokumentoch.

lukratívna budova virtuálneho sídla

V prípade, že bývate ďaleko od vášho virtuálneho sídla, zabezpečíme vám služby, ktoré so zriadením virtuálneho sídla bezprostredne súvisia. Ide o pravidelné vyberanie a kontrolovanie prichádzajúcej pošty, ktorú následne zaznamenávame do počítačového systému. Takže nehrozí, aby sa vám nejaká zásielka stratila. Poštové zásielky vám preskenujeme, takže ich obdržíte v elektronickej podobe. Po udelení splnomocnenia na vyberanie zásielok do vlastných rúk, môžeme tak učiniť. V prípade záujmu vám jednotlivé zásielky prepošleme na adresu k vám domov, aby ste ich mali v písomnej forme. Oslovila vás možnosť zriadenia virtuálneho sídla? Pýtate sa, čo potrebujete vykonať, aby ste sa dopracovali k adrese virtuálneho sídla? Virtuálne sídlo je možné zriadiť z pohodlia vášho domova formou online prostredníctvom našej internetovej stránky. Použitím adresy virtuálneho sídla chránite vaše súkromie, v prípade, že podnikáte z priestorov vášho príbytku.